0162-684865CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Onderdelen voor uw auto

In de webshop van Auto Onderdelen Made vindt u een zeer breed assortiment aan auo onderdelen. Doordat wij ook auto's demonteren en motoren reviseren, kunt u voor bijna alles bij ons terecht.


Wie zijn wij?

Auto-Onderdelen Made B.V. is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van originele gebruikte auto-onderdelen en is gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte/gereviseerde motoren en cilinderkoppen,turbo's, motoronderdelen, gebruikte versnellingsbakken en nog veel meer.

De door ons gedemonteerde onderdelen worden na controle op werking en kwaliteit in ons magazijn opgeslagen en in ons geavanceerd voorraadsysteem opgenomen.

Levering van onderdelen kan via balieverkoop of verzending door heel Europa.Door het zeer ruime aanbod van motoren (Ruim 1100 stuks) en Versnellingsbakken (ruim 2300 stuks) is de kans groot dat u bij ons het onderdeel vindt dat u nodig heeft. Staat uw gezochte onderdeel niet op onze site vermeld dan kunt u altijd contact met ons opnemen omdat de voorraad snel wisselt en niet altijd direct online kan worden gezet óf nog op een pas aangekocht voertuig zit !!!!

Voor motoren en versnellingsbakken hebben we een eigen bezorgdienst zodat we kwaliteit en afspraak kunnen garanderen.Motoren worden door ons op een verrijdbare kar geleverd waar een statiegeldbedrag voor wordt berekend en die later met de oude inruilmotor opgehaald wordt als u klaar bent met de inbouw van de motor. (De oude inruilmotor kunt u dan weer op de kar plaatsen) Onze Renault Master is voorzien van een kraan en lift om alles soepel te laten verlopen.

Garantie:Standaard garantie voor gebruikte motoren is 3 maanden.(Langer in overleg), met uitzondering van elektronische onderdelen en aanbouwdelen.

Standaard garantie voor gereviseerde motoren is 6 maanden.(Langer in overleg) met uitzondering van elektronische onderdelen en aanbouwdelen.